Toutes les pages commençant par…

Balkan't stop the music ! Paroles, partitions, traductions, lyrics, scores, translations, mp3, videos...

Toutes les pages
А бре МакедончеА бре војниче, младо војничеА бре невесто
А ты меня любишь?Абдала
Абер дојде ДонкеАбер дојде во ПрибилциАбер ми дојде од Солуна града
Абре воденичареАир да не сториш мајко
Ако умрам ил' загинамАх, каде е мојто либе
Ај, изникна ми бадем дрвоАј засвирете ми чалгииАј засвирете млади момчиња
Ајде, брала мома бело ми грозје, ем црноАјде, камен ЈаноАјде болно лежи мојто либе
Ајде вино пијамАјде да одиме во БитолаАјде дали знаеш, паметиш, Милице
Ајде засвирете браќа свирачиАјде ми спремај коња да ми идеАјде пушка пукна
Ајде слушај, калеш Анѓо
-
Boîte à outils


RSS     ATOM